Добредојдовте на нашите веб-страници!

Интелигентни индустриски индикатори од серијата WP

 • Интелигентни универзални контролери со двоен дисплеј од серијата WP

  Интелигентни универзални контролери со двоен дисплеј од серијата WP

  Ова е универзален влезен дигитален контролер со двоен екран (контролор на температура/контролор на притисок).

  Тие можат да се прошират на 4 релејни аларми, 6 релејни аларми (S80/C80).Има изолиран излез на аналоген пренос, излезниот опсег може да се постави и прилагоди по ваша потреба.Овој контролер може да понуди снабдување со напојување од 24 VDC за соодветните инструменти предавател на притисок WP401A/ WP401B или предавател за температура WB.

 • WP-LCD-R рекордер без хартија

  WP-LCD-R рекордер без хартија

  Поддршка од ЛЦД-индикатор за графикон на голем екран, овој сериски рекордер без хартија може да прикаже повеќегрупни знаци за навестување, податоци за параметри, графикон со процентуална лента, состојба на аларм/излез, динамична крива во реално време, параметар за крива на историја на еден екран или прикажување страница, во меѓувреме , може да се поврзе со хост или печатач со брзина од 28,8 kbps.

 • WP-LCD-C рекордер без хартија во боја на допир

  WP-LCD-C рекордер без хартија во боја на допир

  WP-LCD-C е 32-канален рекордер во боја на допир без хартија, усвојува ново интегрирано коло од големи размери и е специјално дизајнирано да биде заштитно и непречено за влез, излез, напојување и сигнал.Може да се изберат повеќе влезни канали (избор на влез кој може да се конфигурира: стандарден напон, стандардна струја, термоспој, термички отпор, миливолт итн.).Поддржува 12-канален излез за аларм со реле или 12 преносен излез, комуникациски интерфејс RS232 / 485, етернет интерфејс, интерфејс за микро-печатач, USB интерфејс и приклучок за SD картичка.Уште повеќе, тој обезбедува дистрибуција на енергија од сензорот, користи приклучни приклучоци за поврзување со растојание од 5,08 за да го олесни поврзувањето со електрична енергија и е моќен при прикажување, овозможувајќи достапни графички трендови во реално време, меморија на историски трендови и графикони со лента.Така, овој производ може да се смета за рентабилен поради неговиот лесен дизајн, совршени перформанси, сигурен квалитет на хардвер и извонреден процес на производство.

 • WP-L Индикатор за проток/ Тотализатор на проток

  WP-L Индикатор за проток/ Тотализатор на проток

  Тотализаторот на проток на Шангај Wangyuan WP-L е погоден за мерење на сите видови течности, пареа, општи гасови и слично. храна, управување со енергија, воздушна, машинско производство и други индустрии.