Wilujeng sumping di situs wéb kami!

WP Series Indikator Industrial calakan

  • WP Series Intelligent universal input dual-display Controllers

    WP Series Intelligent universal input dual-display Controllers

    Ieu mangrupakeun input universal dual tampilan digital controller (suhu controller / tekanan controller).

    Éta bisa dilegakeun ka 4 alarm relay, 6 alarm relay (S80 / C80).Cai mibanda kaluaran ngirimkeun analog terasing, rentang kaluaran bisa diatur tur disaluyukeun sakumaha sarat Anjeun.Controller ieu tiasa nawiskeun suplai tuang 24VDC pikeun alat anu cocog sareng pamancar tekanan WP401A / WP401B atanapi Pemancar Suhu WB.

  • WP-LCD-R Paperless Recorder

    WP-LCD-R Paperless Recorder

    Rojongan tina indikator grafik LCD layar gedé, séri ieu parékam tanpa kertas tiasa nunjukkeun karakter hint multi-grup, data parameter, grafik bar persentase, kaayaan alarem / output, kurva waktos nyata dinamis, parameter kurva sajarah dina hiji layar atanapi halaman acara, samentawis éta , eta bisa disambungkeun jeung host atawa printer dina speed 28.8kbps.

  • WP-LCD-C Toel Warna Paperless Recorder

    WP-LCD-C Toel Warna Paperless Recorder

    WP-LCD-C nyaéta 32-channel touch color paperless recorder ngadopsi sirkuit terpadu skala badag anyar, sarta utamana dirancang jadi pelindung jeung teu kaganggu pikeun input, output, kakuatan, jeung sinyal.Sababaraha saluran input tiasa dipilih (pilihan input anu tiasa dikonfigurasi: tegangan standar, arus standar, thermocouple, résistansi termal, millivolt, jsb.).Ieu ngarojong 12-saluran relay kaluaran alarem atawa 12 ngirimkeun kaluaran, RS232 / 485 panganteur komunikasi, panganteur Ethernet, panganteur mikro-printer, panganteur USB jeung stop kontak kartu SD.Naon deui, nyadiakeun distribusi kakuatan sensor, ngagunakeun plug-in nyambungkeun terminal kalawan 5,08 spasi pikeun mempermudah sambungan listrik, sarta kuat dina tampilan, sahingga real-time trend grafik, mémori trend sajarah jeung grafik bar sadia.Ku kituna, produk ieu bisa dianggap salaku ongkos-éféktif alatan desain ramah-pamaké, kinerja sampurna, kualitas hardware dipercaya jeung prosés manufaktur exquisite.

  • Indikator Aliran WP-L / Totalizer Aliran

    Indikator Aliran WP-L / Totalizer Aliran

    Shanghai Wangyuan WP-L Aliran totalizer cocog pikeun ngukur sagala jinis cair, uap, gas umum jeung sajabana alat ieu geus loba dipaké pikeun aliran totalizing, pangukuran jeung kontrol dina biologi, minyak bumi, kimia, metallurgy, kakuatan listrik, ubar, pangan, manajemén énergi, aerospace, pabrik mesin jeung industri lianna.