Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tingkat pamancar

  • WP311B immersion Tipe 4-20mA Cai Level pamancar

    WP311B immersion Tipe 4-20mA Cai Level pamancar

    WP311 Series Immersion Type 4-20mA Water Level Transmitter (disebut oge submersible / Throw-in pressure transmitter) ngagunakeun prinsip tekanan hidrostatik pikeun ngarobah tekanan cair anu diukur ka level.WP311B mangrupikeun jinis pamisah, anu utaminadiwangun ku kotak simpang non-wetted, lémparan-kabel na usik sensing.usik nu adopts chip sensor kualitas alus teuing jeung sampurna disegel achieving panyalindungan IP68 ingress.Bagian immersion bisa dijieun tina bahan anti korosi, atawa jadi bertulang pikeun nolak panarajangan kilat.

  • WP320 Magnét Level Gauge

    WP320 Magnét Level Gauge

    WP320 Magnetic Level Gauge mangrupikeun salah sahiji alat ukur tingkat dina situs pikeun kontrol prosés industri.Hal ieu loba dilarapkeun dina ngawaskeun jeung kontrol prosés tingkat cair jeung panganteur pikeun loba industri, kayaning Perminyakan, Kimia, kakuatan Electric, Paper-pembuatan, Metallurgy, perlakuan Cai, Industri Lampu jeung sajabana The ngambang adopts desain 360 ° magnet. ring jeung ngambang ieu hermetically disegel, teuas tur anti komprési.Indikator anu ngagunakeun téknologi tube kaca hermetical disegel jelas mintonkeun tingkat, nu eliminates masalah umum kaca gauge, kayaning kondensasi uap jeung leakage cair jeung sajabana

  • WP311A RS485 Kaluaran 4-kawat Integral Immersion Liquid Level pamancar

    WP311A RS485 Kaluaran 4-kawat Integral Immersion Liquid Level pamancar

    WP311A Integral Immersion Liquid Level Transmitter ngukur tingkat cair ku cara ngukur tekanan hidrolik nganggo usik sensor anu dilebetkeun kana handapeun wadah.Enclosure usik ngajaga chip sensor, sarta cap ngajadikeun kontak sedeng diukur diafragma mulus.

  • WP380A tipe integral Ex-buktina Résistansi Korosi PTFE Ultrasonic Level Méter

    WP380A tipe integral Ex-buktina Résistansi Korosi PTFE Ultrasonic Level Méter

    WP380A Integtral Ultrasonic Level Meter mangrupikeun alat ukur tingkat padet atanapi cair anu henteu-kontak konstan.Éta idéal cocog pikeun nangtang corrosive, palapis atawa cair runtah sarta ogé pangukuran jarak.Pemancar ngabogaan tampilan LCD pinter jeung outputs 4-20mA sinyal analog jeung 2-alarm relay pilihan pikeun rentang 1 ~ 20m.

  • WP311 Series 4-20ma Underwater Submersible Cai Level Tekanan Transmitter

    WP311 Series 4-20ma Underwater Submersible Cai Level Tekanan Transmitter

    WP311 Series Underwater Submersible Water Level Pressure Transmitters (disebut oge Static Level Transmitter) mangrupikeun pamancar tingkat tipe immersion anu nangtukeun tingkat cair ku ngukur tekanan hidrostatik cair di handapeun wadah sareng kaluaran sinyal analog standar 4-20mA.Produk ngadopsi komponén sénsitip impor canggih kalayan diafragma anti korosif sareng lumaku pikeun pangukuran tingkat cair sapertos cai, minyak, suluh sareng bahan kimia sanés.Chip sensor disimpen di jero stainless steel atanapi cangkang PTFE.Cap beusi di luhur ngajaga transmitter sahingga diafragma touch sedeng lancar.Kabel vented khusus diterapkeun pikeun ngajantenkeun kamar tekanan balik diafragma nyambungkeun saé sareng atmosfir supados nilai pangukuran tingkat henteu kapangaruhan ku parobahan tekanan atmosfir éksternal.akurasi alus teuing, Stabilitas, Tightness sarta bukti Korosi runtuyan pamancar tingkat ieu minuhan Standar Kelautan.Instrumén tiasa langsung dialungkeun kana médium target pikeun pangukuran jangka panjang.

  • WP311C Throw-in Type Liquid Pressure Level Transmitter

    WP311C Throw-in Type Liquid Pressure Level Transmitter

    WP311C Throw-in Type Liquid Pressure Level Transmitter (disebut ogé Level Sensor, Level Transducer) ngagunakeun komponén sénsitip diafragma anti korosi anu diimpor, chip sénsor disimpen di jero kandang stainless steel (atanapi PTFE).Fungsi cap baja luhur nyaéta ngajagi pamancar, sareng tutupna tiasa ngajantenkeun cairan anu diukur ngahubungi diafragma kalayan lancar.
    A kabel tube vented husus ieu dipaké, sarta ngajadikeun chamber tekanan deui diafragma nyambung ogé jeung atmosfir, tingkat cair ukur teu kapangaruhan ku parobahan tekanan atmosfir luar.Pamancar tingkat Submersible ieu gaduh pangukuran anu akurat, stabilitas jangka panjang anu saé, sareng gaduh sealing sareng kinerja anti korosi anu saé, éta nyumponan standar laut, sareng tiasa langsung dilebetkeun kana cai, minyak sareng cairan sanés pikeun panggunaan jangka panjang.

    Téknologi konstruksi internal khusus lengkep ngarengsekeun masalah kondensasi sareng embun
    Ngagunakeun téhnologi design éléktronik husus pikeun dasarna ngajawab masalah panarajangan kilat

  • WP380 Ultrasonic Level Méter

    WP380 Ultrasonic Level Méter

    WP380 séri Ultrasonic Level Méter mangrupikeun alat ukur tingkat non-kontak anu calakan, anu tiasa dianggo dina tangki panyimpen bahan kimia, minyak sareng runtah.Ieu idéal cocog pikeun nangtang corrosive, palapis atawa cair runtah.Pamancar ieu sacara lega dipilih pikeun neundeun bulk atmosfir, tank dinten, wadah prosés sareng aplikasi bah runtah.Conto média kaasup tinta jeung polimér.

  • WP319 Ngambang tipe Level Pindah Controller

    WP319 Ngambang tipe Level Pindah Controller

    WP319 FLOAT TYPE LEVEL SWITCH Controller diwangun ku bal ngambang magnét, tabung stabilisasi floater, saklar tabung reed, kotak panyambung kawat bukti ledakan sareng komponén perbaikan.bola ngambang magnét naek jeung ka handap sapanjang tube kalawan tingkat cair, ku kituna sangkan kontak tube Reed nyieun jeung megatkeun instan, kaluaran sinyal kontrol relatif.Peta reed tube ngahubungan instan nyieun jeung megatkeun nu cocog jeung sirkuit relay bisa ngalengkepan kontrol multifungsi.Kontak moal ngahasilkeun spark listrik sabab kontak reed sagemblengna disegel dina kaca nu ngeusi hawa teu aktif, pisan aman pikeun ngadalikeun.

  • WP316 Ngambang tipe Level pamancar

    WP316 Ngambang tipe Level pamancar

    WP316 tipe ngambang tingkat cair pamancar diwangun ku bal ngambang magnét, floater Ajeg tube, Reed tube switch, ledakan buktina kotak kawat-nyambungkeun jeung komponén ngaropéa.Nalika bola ngambang diangkat atanapi diturunkeun ku tingkat cair, rod sensing bakal gaduh kaluaran résistansi, anu sabanding langsung sareng tingkat cair.Ogé, indikator tingkat ngambang tiasa dilengkepan pikeun ngahasilkeun sinyal 0/4 ~ 20mA.Atoh, "Magnet Float Level transmitter" mangrupikeun kauntungan anu hadé pikeun sagala jinis industri kalayan prinsip kerja anu gampang sareng reliabilitas.Pamancar tingkat cair tipe ngambang nyadiakeun gauging tank jauh dipercaya jeung awét.

  • WP260 Radar Level Méter

    WP260 Radar Level Méter

    WP260 runtuyan Radar Level Méter diadopsi 26G sensor radar frékuénsi luhur, rentang ukur maksimum bisa ngahontal nepi ka 60 méter.Antenna dioptimalkeun pikeun panarimaan sareng pamrosésan gelombang mikro sareng mikroprosesor pangénggalna énggal gaduh kacepetan sareng efisiensi anu langkung luhur pikeun analisa sinyal.Alatna tiasa dianggo pikeun reaktor, silo padet sareng lingkungan pangukuran anu kompleks.