Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Transmetuesit e nivelit

 • Lloji i zhytjes WP311B 4-20 mA Transmetues i nivelit të ujit

  Lloji i zhytjes WP311B 4-20 mA Transmetues i nivelit të ujit

  Transmetuesi i nivelit të ujit të llojit 4-20 mA të zhytjes së serisë WP311 (i quajtur edhe transmetues presioni i zhytur/hyrës) përdor parimin e presionit hidrostatik për të kthyer presionin e matur të lëngut në nivel.WP311B është tipi i ndarë, i cili është kryesishtpërbëhej nga një kuti bashkimi jo e lagur, kabllo futëse dhe sondë sensore.Sonda miraton çipin e sensorit me cilësi të shkëlqyer dhe është i mbyllur në mënyrë të përkryer duke arritur mbrojtjen e hyrjes IP68.Pjesa e zhytjes mund të jetë prej materiali kundër korrozionit, ose të përforcohet për t'i rezistuar goditjes së rrufesë.

 • Matës i nivelit magnetik WP320

  Matës i nivelit magnetik WP320

  WP320 Magnetic Level Gauge është një nga instrumentet matëse të nivelit në vend për kontrollin e procesit industrial.Zbatohet gjerësisht në monitorimin dhe kontrollin e procesit të nivelit dhe ndërfaqes së lëngut për shumë industri, të tilla si nafta, kimike, energji elektrike, prodhim letre, metalurgji, trajtimi i ujit, industria e lehtë etj. Float miraton dizajnin e magnetit 360 ° unaza dhe nota është e mbyllur hermetikisht, e fortë dhe kundër ngjeshjes.Treguesi që përdor teknologjinë e tubit të qelqit të mbyllur hermetik tregon qartë nivelin, i cili eliminon problemet e zakonshme të matësit të qelqit, si kondensimi i avullit dhe rrjedhja e lëngut etj.

 • Transmetues i nivelit të lëngshëm me zhytje integrale me dalje 4 tela WP311A RS485

  Transmetues i nivelit të lëngshëm me zhytje integrale me dalje 4 tela WP311A RS485

  WP311A Transmetuesi integral i nivelit të lëngut me zhytje mat nivelin e lëngut duke matur presionin hidraulik duke përdorur sondën e sensorit të vendosur në fundin e enës.Mbyllja e sondës mbron çipin e sensorit dhe kapaku bën kontaktin e mesëm të matur me diafragmën pa probleme.

 • WP380A Lloji integral me rezistencë ndaj korrozionit PTFE me tejzanor

  WP380A Lloji integral me rezistencë ndaj korrozionit PTFE me tejzanor

  Matësi i nivelit tejzanor Integtral WP380A është një instrument matës inteligjent pa kontakt konstant i nivelit të ngurtë ose të lëngshëm.Është idealisht i përshtatshëm për të sfiduar gërryes, veshje ose lëngje të mbeturinave dhe gjithashtu matjen e distancës.Transmetuesi ka një ekran LCD inteligjent dhe nxjerr sinjal analog 4-20 mA me stafetë 2 alarmi opsionale për rrezen 1~20 m.

 • Transmetues presioni i nivelit të ujit të zhytur nën ujë të serisë WP311 4-20ma

  Transmetues presioni i nivelit të ujit të zhytur nën ujë të serisë WP311 4-20ma

  Transmetuesit e presionit të nivelit të ujit të zhytur nënujor të serisë WP311 (të quajtur edhe transmetues i nivelit statik) janë transmetues të nivelit të zhytjes që përcaktojnë nivelin e lëngut nga matja e presionit hidrostatik të lëngut në fund të kontejnerit dhe nxjerrin sinjalin analog standard 4-20 mA.Produktet miratojnë komponentë të avancuar të ndjeshëm të importuar me diafragmë anti-korrozive dhe të aplikueshme për matjen e nivelit të lëngjeve të qeta si uji, vaji, karburanti dhe kimikate të tjera.Çipi i sensorit vendoset brenda një guaskë çeliku inox ose PTFE.Kapaku i hekurit në pjesën e sipërme mbron transmetuesin duke e bërë diafragmën me prekje mesatare të qetë.Një kabllo speciale e ajrosur aplikohet për të bërë dhomën e presionit të kundërt të diafragmës të lidhet mirë me atmosferën në mënyrë që vlera e matjes së nivelit të mos ndikohet nga ndryshimi i presionit të jashtëm të atmosferës.Saktësia, qëndrueshmëria, ngushtësia dhe rezistenca e shkëlqyeshme ndaj korrozionit të kësaj serie transmetuesish të nivelit plotësojnë Standardet Detare.Instrumenti mund të hidhet drejtpërdrejt në mediumin e synuar për matje afatgjatë.

 • WP311C Transmetues i Nivelit të Presionit të Lëngut të llojit të hedhjes

  WP311C Transmetues i Nivelit të Presionit të Lëngut të llojit të hedhjes

  WP311C Transmetuesi i nivelit të presionit të lëngut të tipit hedhës (i quajtur edhe sensori i nivelit, dhënës i nivelit) përdor komponentë të avancuar të importuar të ndjeshëm ndaj diafragmës kundër korrozionit, çipi i sensorit u vendos brenda një mbylljeje prej çeliku inoks (ose PTFE).Funksioni i kapakut të sipërm të çelikut është mbrojtja e transmetuesit dhe kapaku mund të bëjë që lëngjet e matura të kontaktojnë pa probleme me diafragmën.
  Është përdorur një kabllo e posaçme e tubit të ajrosur dhe e bën dhomën e presionit të kundërt të diafragmës të lidhet mirë me atmosferën, niveli i lëngut të matjes nuk ndikohet nga ndryshimi i presionit të jashtëm atmosferik.Ky transmetues i nivelit zhytës ka matje të saktë, stabilitet të mirë afatgjatë dhe ka performancë të shkëlqyer mbylljeje dhe anti-korrozioni, ai plotëson standardet detare dhe mund të futet drejtpërdrejt në ujë, vaj dhe lëngje të tjera për përdorim afatgjatë.

  Teknologjia speciale e konstruksionit të brendshëm zgjidh plotësisht problemin e kondensimit dhe reshjeve
  Përdorimi i teknologjisë speciale të dizajnit elektronik për të zgjidhur në thelb problemin e goditjes së rrufesë

 • Matësi i nivelit tejzanor WP380

  Matësi i nivelit tejzanor WP380

  Matësi i nivelit ultrasonik i serisë WP380 është një instrument matës inteligjent i nivelit pa kontakt, i cili mund të përdoret në rezervuarët e magazinimit të kimikateve, vajrave dhe mbetjeve me shumicë.Është idealisht i përshtatshëm për të sfiduar gërryes, veshje ose lëngje mbeturinash.Ky transmetues zgjidhet gjerësisht për ruajtjen e shumicës në atmosferë, rezervuarin ditor, enën e procesit dhe aplikimin e gropës së mbeturinave.Shembujt e mediave përfshijnë bojën dhe polimerin.

 • WP319 Kontrollues i ndërruesit të nivelit të tipit notues

  WP319 Kontrollues i ndërruesit të nivelit të tipit notues

  NDËRFAQËSI I NIVELIVE TË LLOJIT WP319 Kontrolluesi përbëhet nga një top magnetik notues, tubi stabilizues i notit, çelësi i tubit të kallamit, kutia lidhëse me tela rezistente ndaj shpërthimit dhe përbërës fiksues.topi magnetik notues shkon lart e poshtë përgjatë tubit me nivelin e lëngut, në mënyrë që kontakti i tubit të kallamit të krijojë dhe prishet menjëherë, të nxjerrë sinjalin relativ të kontrollit.Veprimi i kontaktit të tubit të kallamit bën dhe prishet në çast që përputhet me qarkun e stafetës mund të kompletojë kontrollin shumëfunksional.Kontakti nuk do të prodhojë shkëndijë elektrike për shkak se kontakti i kallamit është tërësisht i mbyllur në xhami i cili është i mbushur me ajër joaktiv, shumë i sigurt për t'u kontrolluar.

 • WP316 Transmetuesit e nivelit të tipit notues

  WP316 Transmetuesit e nivelit të tipit notues

  Transmetuesi i nivelit të lëngut të tipit notues WP316 përbëhet nga një top magnetik notues, tub stabilizues notues, ndërprerës i tubit të kallamit, kuti lidhëse me tela rezistente ndaj shpërthimit dhe përbërës fiksues.Ndërsa topi notues ngrihet ose ulet nga niveli i lëngut, shufra sensore do të ketë një dalje rezistence, e cila është drejtpërdrejt proporcionale me nivelin e lëngut.Gjithashtu, treguesi i nivelit të notimit mund të pajiset për të prodhuar një sinjal 0/4~20 mA.Gjithsesi, "Transmetuesi Magnet Float Level" është një përfitim i madh për të gjitha llojet e industrive me parimin e tij të lehtë të punës dhe besueshmërinë.Transmetuesit e nivelit të lëngut të tipit notues ofrojnë matje të besueshme dhe të qëndrueshme të rezervuarit në distancë.

 • Matësi i nivelit të radarit WP260

  Matësi i nivelit të radarit WP260

  Seria WP260 e njehsorit të nivelit të radarit miratoi sensorin e radarit me frekuencë të lartë 26G, diapazoni maksimal i matjes mund të arrijë deri në 60 metra.Antena është e optimizuar për marrjen dhe përpunimin me mikrovalë dhe mikroprocesorët e rinj më të fundit kanë shpejtësi dhe efikasitet më të lartë për analizën e sinjalit.Instrumenti mund të përdoret për reaktor, silo të ngurtë dhe mjedis matje shumë kompleks.