Mirë se vini në faqet tona të internetit!

WP201B

  • WP201B Transmetues i presionit diferencial të erës

    WP201B Transmetues i presionit diferencial të erës

    Transmetuesi i presionit diferencial të erës WP201B adopton çipa sensorë të importuar me precizion të lartë dhe me stabilitet të lartë, adopton teknologji unike të izolimit të stresit dhe i nënshtrohet kompensimit të saktë të temperaturës dhe përpunimit të amplifikimit me stabilitet të lartë për të kthyer sinjalin e presionit diferencial të mediumit të matur në standarde 4-20mADC Dalja e sinjalit.Sensorët me cilësi të lartë, teknologjia e sofistikuar e paketimit dhe procesi i përsosur i montimit sigurojnë cilësinë e shkëlqyer dhe performancën më të mirë të produktit.