Mirë se vini në faqet tona të internetit!

WP435D

  • WP435D Kolona e tipit sanitar Transmetues presioni pa zgavër

    WP435D Kolona e tipit sanitar Transmetues presioni pa zgavër

    WP435D Kolona e tipit sanitar Transmetuesi i presionit pa zgavër është projektuar posaçërisht për kërkesat industriale të kanalizimeve.Diafragma e saj e ndjeshme e presionit është e rrafshët.Meqenëse nuk ka zonë të verbër të pastër, vështirë se do të mbetet ndonjë mbetje e mediumit brenda pjesës së lagur për një kohë të gjatë që mund të çojë në ndotje.Me dizajnin e ngrohësve, produkti është ideal për aplikim higjienik dhe në temperaturë të lartë në ushqim dhe pije, prodhim farmaceutik, furnizim me ujë, etj.