Добредојдовте на нашите веб-страници!

WP435D

  • WP435D Санитарен тип на колона Предавател на притисок без шуплина

    WP435D Санитарен тип на колона Предавател на притисок без шуплина

    WP435D Санитарен тип на колона Предавател на притисок без шуплина е специјално дизајниран за примена во храна.Неговата дијафрагма чувствителна на притисок се наоѓа на предниот крај на конецот, сензорот е на задниот дел од ладилникот, а високостабилното силиконско масло за јадење се користи како медиум за пренос на притисок во средината.Ова обезбедува ефект на ниска температура за време на ферментацијата на храната и висока температура при чистење на резервоарот на предавателот.Работната температура на овој модел е до 150℃.Предавателите за мерење на притисокот на манометарот користат вентилациски кабел и ставаат молекуларно сито на двата краја на кабелот, со што се избегнуваат перформансите на предавателот под влијание на кондензација и росење.Оваа серија е погодна за мерење и контрола на притисокот во сите видови на лесни за затнување, санитарни, стерилни, лесни за чистење средина.Со карактеристика на висока работна фреквенција, тие исто така се погодни за динамичко мерење.