Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    Pressure Transmitter for oil pressure measuring
    rpt

Пронајдена во 2001 година, Shanghai Wangyuan Instruments of Measurement Co., Ltd. е компанија на високотехнолошки ниво на претпријатие специјализирана за мерни инструменти, услуги и решенија за контрола на индустриски процеси.Обезбедуваме процесни решенија за притисок, ниво, температура, проток и индикатор.

Нашите производи и услуги се во согласност со професионалните стандарди на CE, ISO 9001, SIL, Ex, RoHS и CPA.Можеме да обезбедиме интегрирани услуги за истражување и развој кои не рангираат на врвот на нашата индустрија.Сите производи се темелно тестирани во куќата со нашата огромна палета на калибрација и специјална опрема за тестирање.Нашиот процес на тестирање се спроведува во согласност со строг систем за контрола на квалитетот.

ВЕСТИ

Shanghai Wangyuan 20th Anniversary Celebration

Прослава на 20-годишнината на Шангај Вангјуан...

Патот на претприемништвото е долг и тежок, Вангјуан ја создава нашата сопствена приказна.26 октомври 2021 година е важен историски момент за сите нас во Вангјуан – ова е прослава на 20-годишнината од основањето на компанијата и навистина сме горди на тоа.Тоа е со голема желба...

Shanghai Wangyuan 20th Anniversary Celebration
Патот на претприемништвото е долг и...
Abiding by contract and keeping promise won the title of “Shanghai abiding by contract and keeping promise” in 2016-2017
China industrial pressure sensor brand top 10
Со текот на годините, компанијата секогаш рекламирала...