Добредојдовте на нашите веб-страници!

WP402B

  • WP402B Предавател на притисок со висока точност од индустриска класа

    WP402B Предавател на притисок со висока точност од индустриска класа

    Висококвалитетниот предавател на притисок WP402B избира увезени, чувствителни компоненти со висока прецизност со антикорозивен филм.Компонентата ја комбинира технологијата за интеграција во цврста состојба со технологијата на изолациона дијафрагма, а дизајнот на производот му овозможува да работи под тешки еколошки услови и сепак да одржува одлични работни перформанси.Отпорот на овој производ за компензација на температурата е направен на мешаната керамичка подлога, а осетливите компоненти обезбедуваат мала температурна грешка од 0,25% FS (максимум) во рамките на температурниот опсег на компензација (-20~85℃).Овој предавател на притисок има силен анти-заглавување и одговара за примена на пренос на долги растојанија.