Добредојдовте на нашите веб-страници!

WP320

  • WP320 магнетен мерач на ниво

    WP320 магнетен мерач на ниво

    WP320 Магнетниот мерач на ниво е еден од важните мерни инструменти за контрола на индустрискиот процес.Широко се применува во следењето и контролата на процесот на нивото на течноста и интерфејсот за многу индустрии, како што се нафтата, хемиската, електричната енергија, производството на хартија, металургијата, третманот на водата, лесната индустрија и сл. прстенот и пловичката е херметички затворена, тврда и антикомпресивна.Индикаторот што користи технологија за херметички запечатени стаклени цевки јасно го покажува нивото, што ги елиминира вообичаените проблеми на стаклениот мерач, како што се кондензација на пареа и истекување на течност и сл.