Добредојдовте на нашите веб-страници!

WP401C

  • WP401C предавател за индустриски притисок

    WP401C предавател за индустриски притисок

    WP401C Индустриските предаватели на притисок прифаќаат напредна увезена сензорска компонента, која е комбинирана со интегрираната технолошка и изолирана технологија на дијафрагмата во цврста состојба.

    Предавателот на притисок е дизајниран да работи добро под различни услови.

    Отпорот на компензација на температурата го прави на керамичката основа, што е одлична технологија на предавателите на притисок.Има стандардни излезни сигнали 4-20mA, 0-5V, 1-5V, 0-10V, 4-20mA + HART.Овој предавател на притисок има силен анти-заглавување и одговара за примена на пренос на долги растојанија