Mirë se vini në faqet tona të internetit!

WP401C

  • WP401C transmetues i presionit industrial

    WP401C transmetues i presionit industrial

    Transmetuesit e presionit industrial WP401C miratojnë komponentin e avancuar të sensorit të importuar, i cili kombinohet me teknologjinë e integruar teknologjike dhe të izoluar të diafragmës.

    Transmetuesi i presionit është krijuar për të punuar mirë në kushte të ndryshme.

    Rezistenca e kompensimit të temperaturës bën në bazën qeramike, e cila është teknologji e shkëlqyer e transmetuesve të presionit.Ka sinjale dalëse standarde 4-20mA, 0-5V, 1-5V, 0-10V, 4-20mA + HART.Ky transmetues presioni ka anti-bllokues të fortë dhe i përshtatet aplikimit të transmetimit në distanca të gjata