Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

    Pressure Transmitter for oil pressure measuring
    rpt

E gjetur në vitin 2001, Shanghai Wangyuan Instruments of Measurement Co., Ltd. është një kompani e nivelit të sipërmarrjes së teknologjisë së lartë e specializuar në instrumentet matëse, shërbimet dhe zgjidhjet për kontrollin e proceseve industriale.Ne ofrojmë zgjidhje procesi për presionin, nivelin, temperaturën, rrjedhën dhe treguesin.

Produktet dhe shërbimet tona përputhen me standardet profesionale të CE, ISO 9001, SIL, Ex, RoHS dhe CPA.Ne mund të ofrojmë shërbime të integruara kërkimi dhe zhvillimi që na renditin në krye të industrisë sonë.Të gjitha produktet janë testuar tërësisht në shtëpi me gamën tonë të gjerë të kalibrimit dhe pajisjeve speciale të testimit.Procesi ynë i testimit kryhet në përputhje me një sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë.

LAJME

Shanghai Wangyuan 20th Anniversary Celebration

Festimi i 20-vjetorit të Shanghai Wangyuan...

Rruga e sipërmarrjes është e gjatë dhe e vështirë, Wangyuan ka krijuar historinë tonë.26 tetori 2021 është një moment i rëndësishëm historik për të gjithë ne në Wangyuan – Është festimi i 20-vjetorit të themelimit të kompanisë dhe ne jemi vërtet krenarë për këtë.Është me shumë dëshirë...

Shanghai Wangyuan 20th Anniversary Celebration
Rruga e sipërmarrjes është e gjatë dhe...
Abiding by contract and keeping promise won the title of “Shanghai abiding by contract and keeping promise” in 2016-2017
Që nga themelimi i saj, Shanghai Wangyua...
China industrial pressure sensor brand top 10
Ndër vite, kompania ka reklamuar gjithmonë...