Mirë se vini në faqet tona të internetit!

WP3051DP

  • WP3051DP Transmetuesit e presionit diferencial

    WP3051DP Transmetuesit e presionit diferencial

    Komponentët kryesorë të WP3051 janë moduli i sensorit dhe kutia elektronike.Teknologjia e sensorit piezoresistive/kapacitiv përdoret në matjet wangyuan WP3051.Moduli i sensorit përmban sistemin e sensorit të mbushur me vaj (diafragmat izoluese, sistemin e mbushjes së vajit dhe sensorin) dhe elektronikën e sensorit.Elektronika e sensorit është instaluar brenda modulit të sensorit dhe përfshin një sensor të temperaturës (RTD), një modul memorie dhe konvertuesin e kapacitetit në sinjal dixhital (konvertuesi C/D).Sinjalet elektrike nga moduli i sensorit transmetohen në elektronikën e daljes në kutinë e elektronikës.Strehimi i elektronikës përmban tabelën elektronike të daljes, butonat lokal zero dhe hapësire dhe bllokun e terminalit.