Mirë se vini në faqet tona të internetit!

WP320

  • Matës i nivelit magnetik WP320

    Matës i nivelit magnetik WP320

    WP320 Matësi i nivelit magnetik është një nga instrumentet matëse të rëndësishme për kontrollin e procesit industrial.Zbatohet gjerësisht në monitorimin dhe kontrollin e procesit të nivelit dhe ndërfaqes së lëngjeve për shumë industri, të tilla si nafta, kimike, energjia elektrike, prodhimi i letrës, metalurgjia, trajtimi i ujit, industria e lehtë etj. Float miraton dizajnin e magnetit 360 ° unaza dhe nota është e mbyllur hermetikisht, e fortë dhe kundër ngjeshjes.Treguesi që përdor teknologjinë e tubave të qelqit të mbyllur hermetik tregon qartë nivelin, i cili eliminon problemet e zakonshme të matësit të qelqit, si kondensimi i avullit dhe rrjedhja e lëngut etj.