Mirë se vini në faqet tona të internetit!

WP3051T Transmetues presioni në linjë

Përshkrim i shkurtër:

Dizajni i transmetuesve të presionit në linjë Wangyuan WP3051T ofrohet për matjet e Presionit Gage (GP) dhe Presionit Absolute (AP).Teknologjia e sensorit piezoresistive përdoret në matjet wangyuan WP3051T.

Komponentët kryesorë të WP3051 janë moduli i sensorit dhe kutia elektronike.Moduli i sensorit përmban sistemin e sensorit të mbushur me vaj (diafragmat izoluese, sistemin e mbushjes së vajit dhe sensorin) dhe elektronikën e sensorit.Elektronika e sensorit është instaluar brenda modulit të sensorit dhe përfshin një sensor të temperaturës (RTD), një modul memorie dhe konvertuesin e kapacitetit në sinjal dixhital (konvertuesi C/D).Sinjalet elektrike nga moduli i sensorit transmetohen në elektronikën e daljes në kutinë e elektronikës.Strehimi i elektronikës përmban tabelën elektronike të daljes, butonat lokal zero dhe hapësire dhe bllokun e terminalit.Ky lloj transmetuesi presioni mund të zëvendësojë ato origjinale përkatëse Rosemount.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Aplikacion

Ky transmetues presioni i serisë mund të përdoret gjerësisht në

Industria e naftës

Matja e rrjedhës së ujit

Matja e avullit

Produktet e naftës dhe gazit dhe transporti

Përshkrim

Dizajni i transmetuesve të presionit në linjë Wangyuan WP3051T ofrohet për matjet e Presionit Gage (GP) dhe Presionit Absolute (AP).Teknologjia e sensorit piezoresistive përdoret në matjet wangyuan WP3051T.

Komponentët kryesorë të WP3051 janë moduli i sensorit dhe kutia elektronike.Moduli i sensorit përmban sistemin e sensorit të mbushur me vaj (diafragmat izoluese, sistemin e mbushjes së vajit dhe sensorin) dhe elektronikën e sensorit.Elektronika e sensorit është instaluar brenda modulit të sensorit dhe përfshin një sensor të temperaturës (RTD), një modul memorie dhe konvertuesin e kapacitetit në sinjal dixhital (konvertuesi C/D).Sinjalet elektrike nga moduli i sensorit transmetohen në elektronikën e daljes në kutinë e elektronikës.Strehimi i elektronikës përmban tabelën elektronike të daljes, butonat lokal zero dhe hapësire dhe bllokun e terminalit.Ky lloj transmetuesi presioni mund të zëvendësojë ato origjinale përkatëse Rosemount.

Veçoritë

Stabilitet i gjatë, besueshmëri dhe avantazh më i lartë

Rritni fleksibilitetin, funksionin e transmetuesit inteligjent

Gama të ndryshme të presionit

Rregulloni zeron dhe diapazonin me tastin e shtypit lokal

Përditësoni transmetuesit tuaj aktualë në transmetues inteligjentë

Tela 4-20mA 2 me Protokollin HART

Funksioni i vetë-diagnostikimit dhe diagnostikimit në distancë

Lloji i matjes: Presion matës, presion absolut

Specifikim

Emri WP3051T Transmetues presioni në linjë
Lloji Transmetues presioni matës WP3051GA

WP3051TA Transmetues presioni absolut

Gama e matjes 0,3 deri në 10,000 psi (10,3 mbar deri në 689 bar)
Furnizimi me energji elektrike 24V (12-36V) DC
E mesme Temperatura e lartë, korrozioni ose lëngje viskoze
Sinjali i daljes Dalja analoge 4-20mA DC, 4-20mA + HART
Treguesi (ekrani lokal) LCD, LED, metër linear 0-100%.
Hapësira dhe pika zero E rregullueshme
Saktësia 0,25% FS, 0,5% FS
Lidhje elektrike Blloku i terminalit 2 x M20x1,5 F, 1/2” NPT
Procesi i lidhjes 1/2-14NPT F, M20x1,5 M, 1/4-18NPT F
rezistent ndaj shpërthimit Në thelb të sigurt Ex iaIICT4;Kasafortë rezistente ndaj zjarrit Ex dIICT6
Materiali i diafragmës Çelik inox 316 / Monel / Hastealooy C / Tantalum
Për më shumë informacion në lidhje me transmetuesit e presionit në linjë, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni