Sugeng rawuh ing situs web kita!

WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter

Katrangan singkat:

Nggunakke teknologi sensor piezoresistive, Wangyuan WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter desain bisa nawakake Gauge Pressure (GP) lan Absolute Pressure (AP) pangukuran dipercaya kanggo tekanan Industrial utawa solusi tingkat.

Minangka salah sawijining varian saka WP3051 Series, pemancar nduweni struktur in-line sing kompak kanthi indikator lokal LCD/LED.Komponen utama WP3051 yaiku modul sensor lan omah elektronik.Modul sensor ngemot sistem sensor sing diisi minyak (diafragma isolasi, sistem isi minyak, lan sensor) lan elektronik sensor.Elektronik sensor dipasang ing modul sensor lan kalebu sensor suhu (RTD), modul memori, lan konverter sinyal kapasitansi digital (konverter C/D).Sinyal listrik saka modul sensor dikirim menyang elektronik output ing omah elektronik.Perumahan elektronik ngemot papan elektronik output, tombol nol lan span lokal, lan blok terminal.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter bisa digunakake kanthi akeh kanggo solusi tekanan lan level ing:

Industri perminyakan

Pangukuran aliran banyu

Pengukuran uap

Produk lan transportasi Minyak & Gas

Katrangan

Nggunakke teknologi sensor piezoresistive, Wangyuan WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter desain bisa nawakake Gauge Pressure (GP) lan Absolute Pressure (AP) pangukuran dipercaya kanggo tekanan Industrial utawa solusi tingkat.

Minangka salah sawijining varian saka WP3051 Series, pemancar nduweni struktur in-line sing kompak kanthi indikator lokal LCD/LED.Komponen utama WP3051 yaiku modul sensor lan omah elektronik.Modul sensor ngemot sistem sensor sing diisi minyak (diafragma isolasi, sistem isi minyak, lan sensor) lan elektronik sensor.Elektronik sensor dipasang ing modul sensor lan kalebu sensor suhu (RTD), modul memori, lan konverter sinyal kapasitansi digital (konverter C/D).Sinyal listrik saka modul sensor dikirim menyang elektronik output ing omah elektronik.Perumahan elektronik ngemot papan elektronik output, tombol nol lan span lokal, lan blok terminal.

Fitur

Stabilitas dawa lan linuwih dhuwur

Fleksibilitas sing ditingkatake

Macem-macem pilihan kisaran tekanan

Nol lan span sing bisa diatur

Intelligent LCD/LED Indikator

Output Customized 4-20mA/HART/RS-485

In-line jinis instalasi gampang lan pangopènan

Tipe pengukuran: Tekanan gauge, tekanan absolut

Spesifikasi

jeneng WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter
Jinis WP3051TG Pengukur tekanan pemancarWP3051TA pemancar tekanan Absolute
Range pengukuran 0,3 nganti 10,000 psi (10,3 mbar nganti 689 bar)
sumber daya 24V (12-36V) DC
Sedheng Cairan, Gas, Cairan
Sinyal output 4-20mA (1-5V);RS-485;HART;0-10mA (0-5V);0-20mA (0-10V)
Indikator (tampilan lokal) LCD, LED, 0-100% linear meter
Span lan titik nol Bisa diatur
Akurasi 0.1%FS, 0.25%FS, 0.5%FS
Sambungan listrik Blok terminal 2 x M20x1.5 F, 1/2"NPT
Sambungan proses 1/2-14NPT F, M20x1,5 M, 1/4-18NPT F
bledosan-bukti Intrinsik aman Ex iaIICT4;Aman flameproof Ex dIICT6
Bahan diafragma Baja tahan karat 316 / Monel / Hastelloy C / Tantalum
Kanggo informasi luwih lengkap babagan Pemancar Tekanan In-line iki, hubungi kita.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita