Sugeng rawuh ing situs web kita!

Sanitary Flush Diaphragm Pressure Transmitters

  • WP435B Sanitary Flush Pressure Transmitter

    WP435B Sanitary Flush Pressure Transmitter

    Pemancar tekanan Sanitary Flush jinis WP435B dipasang kanthi chip anti-karat sing diimpor kanthi presisi dhuwur lan stabilitas dhuwur.Chip lan cangkang stainless steel dilas bebarengan dening proses welding laser.Ora ana rongga tekanan.Pemancar tekanan iki cocog kanggo pangukuran lan kontrol tekanan ing macem-macem lingkungan sing gampang diblokir, higienis, gampang diresiki utawa aseptik.Produk iki nduweni frekuensi kerja sing dhuwur lan cocok kanggo pangukuran dinamis.

  • WP435K Kapasitor Keramik non-rongga Flush diafragma Pemancar Tekanan

    WP435K Kapasitor Keramik non-rongga Flush diafragma Pemancar Tekanan

    WP435K non-rongga Flush diaphragm pressure transmitter adopts majeng diimpor komponen sensor (Kapasitor Keramik) karo tliti dhuwur, stabilitas dhuwur lan anti-karat.Pemancar tekanan seri iki bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe ing lingkungan kerja suhu dhuwur (maksimum 250 ℃).Teknologi welding laser digunakake ing antarane sensor lan omah stainless steel, tanpa rongga tekanan.Padha cocok kanggo ngukur lan ngontrol tekanan ing kabeh jinis gampang clog, sanitasi, steril, gampang kanggo ngresiki lingkungan.Kanthi fitur frekuensi kerja sing dhuwur, uga cocog kanggo pangukuran dinamis.

  • WP435F Suhu Dhuwur 350 ℃ Flush Diaphragm Pressure Transmitter

    WP435F Suhu Dhuwur 350 ℃ Flush Diaphragm Pressure Transmitter

    WP435F Suhu Dhuwur 350 ℃ Flush Diaphragm Pressure Transmitter nganggo komponen sensor impor canggih kanthi presisi dhuwur, stabilitas dhuwur lan anti karat.Mode iki bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe ing lingkungan kerja suhu dhuwur (maksimum 350 ℃).Teknologi welding laser digunakake ing antarane sensor lan omah stainless steel, tanpa rongga tekanan.Iku cocok kanggo ngukur lan ngontrol tekanan ing kabeh jinis gampang clog, sanitasi, steril, gampang kanggo ngresiki lingkungan.Kanthi fitur frekuensi kerja sing dhuwur, uga cocog kanggo pangukuran dinamis.

  • WP435E Suhu Dhuwur 250 ℃ Flush Diaphragm Pressure Transmitter

    WP435E Suhu Dhuwur 250 ℃ Flush Diaphragm Pressure Transmitter

    WP435E Suhu Dhuwur 250 ℃ Flush Diaphragm Pressure Transmitter nganggo komponen sensor impor canggih kanthi presisi dhuwur, stabilitas dhuwur lan anti karat.Mode ikibisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe ing suhu dhuwurlingkungan kerja(maksimal 250).Teknologi welding laser digunakake ing antarane sensor lan omah stainless steel, tanpa rongga tekanan.Iku cocok kanggo ngukur lan ngontrol tekanan ing kabeh jinis gampang clog, sanitasi, steril, gampang kanggo ngresiki lingkungan.Kanthi fitur frekuensi kerja sing dhuwur, uga cocog kanggo pangukuran dinamis.

  • WP435D Sanitary Type Column Non-rongga Pressure Transmitter

    WP435D Sanitary Type Column Non-rongga Pressure Transmitter

    Pemancar Tekanan Non-rongga WP435D Kolom Tipe Sanitasi dirancang khusus kanggo aplikasi panganan.Diafragma sensitif tekanan ana ing mburi ngarep benang, sensor ana ing mburi sink panas, lan lenga silikon sing bisa ditemoni kanthi stabilitas dhuwur digunakake minangka medium transmisi tekanan ing tengah.Iki njamin efek suhu kurang sajrone fermentasi panganan lan suhu dhuwur sajrone reresik tank ing pemancar.Suhu operasi model iki nganti 150 ℃.Pemancar kanggo pangukuran tekanan gauge nggunakake kabel ventilasi lan sijine sieve molekul ing loro ujung kabel sing ngindhari kinerja pemancar kena pengaruh kondensasi lan embun.Seri iki cocok kanggo ngukur lan ngontrol tekanan ing kabeh jinis gampang clog, sanitasi, steril, gampang kanggo ngresiki lingkungan.Kanthi fitur frekuensi kerja sing dhuwur, uga cocog kanggo pangukuran dinamis.

  • WP435C Sanitary Type Flush Diaphragm Non-rongga Pemancar Tekanan

    WP435C Sanitary Type Flush Diaphragm Non-rongga Pemancar Tekanan

    WP435C Sanitary Type Flush Diaphragm Non-cavity Pressure Transmitter dirancang khusus kanggo aplikasi panganan.Diafragma sensitif tekanan ana ing mburi ngarep benang, sensor ana ing mburi sink panas, lan lenga silikon sing bisa ditemoni kanthi stabilitas dhuwur digunakake minangka medium transmisi tekanan ing tengah.Iki njamin efek suhu kurang sajrone fermentasi panganan lan suhu dhuwur sajrone reresik tank ing pemancar.Suhu operasi model iki nganti 150 ℃.Transmitters kanggo pangukuran tekanan gauge nggunakake kabel ventilasi lan sijine saringan molekuler ing loro ujung kabelsing ngindhari kinerja pemancar sing kena pengaruh kondensasi lan embun.Seri iki cocok kanggo ngukur lan ngontrol tekanan ing kabeh jinis gampang clog, sanitasi, steril, gampang kanggo ngresiki lingkungan.Kanthi fitur frekuensi kerja sing dhuwur, uga cocog kanggo pangukuran dinamis.

  • WP435A Aplikasi Pangan Sanitary Type Pressure Transmitter

    WP435A Aplikasi Pangan Sanitary Type Pressure Transmitter

    Pemancar tekanan diafragma siram Seri WP435A nganggo komponen sensor sing diimpor kanthi presisi dhuwur, stabilitas dhuwur lan anti-karat.Pemancar tekanan seri iki bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe ing lingkungan kerja suhu dhuwur.Teknologi welding laser digunakake ing antarane sensor lan omah stainless steel, tanpa rongga tekanan.Padha cocok kanggo ngukur lan ngontrol tekanan ing kabeh jinis gampang clog, sanitasi, steril, gampang kanggo ngresiki lingkungan.Kanthi fitur frekuensi kerja sing dhuwur, uga cocog kanggo pangukuran dinamis.

     

  • WP435S Kabeh Stainless Steel Construction Flush Pressure Transmitter

    WP435S Kabeh Stainless Steel Construction Flush Pressure Transmitter

    Pemancar tekanan siram WP435S dirancang kabeh konstruksi baja tahan karat lan nggunakake komponen sensor sing diimpor kanthi presisi dhuwur, stabilitas dhuwur lan anti karat.Pemancar tekanan seri iki bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe ing lingkungan kerja suhu dhuwur (maksimum 350 ℃).Teknologi welding laser digunakake ing antarane sensor lan omah stainless steel, tanpa rongga tekanan.Padha cocok kanggo ngukur lan ngontrol tekanan ing kabeh jinis gampang clog, sanitasi, steril, gampang kanggo ngresiki lingkungan.Kanthi fitur frekuensi kerja sing dhuwur, uga cocog kanggo pangukuran dinamis.