Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pemancar Tekanan Standar

  • WP401A Tipe Standar Industrial Pressure transmitter

    WP401A Tipe Standar Industrial Pressure transmitter

    Pemancar tekanan industri WP401A nganggo komponen sensor sing diimpor majeng, sing digabungake karo teknologi terintegrasi negara padhet lan teknologi diafragma isolasi.

    Pemancar tekanan dirancang kanggo bisa digunakake ing macem-macem kahanan.

    Resistensi kompensasi suhu digawe ing dasar keramik, yaiku teknologi pemancar tekanan sing apik banget.

    Macem-macem sinyal output 4-20mA (2-kabel), anti-jamming kuwat, cocok kanggo transmisi jarak adoh.

  • WP401B Colum Tipe Ekonomis Pemancar Tekanan

    WP401B Colum Tipe Ekonomis Pemancar Tekanan

    Pemancar tekanan WP401B nganggo komponen sensor canggih sing diimpor, sing digabungake karo teknologi terintegrasi negara padhet lan teknologi diafragma isolasi.

    Pemancar tekanan dirancang kanggo bisa digunakake ing macem-macem kahanan.

    Resistensi kompensasi suhu digawe ing dasar keramik, yaiku teknologi pemancar tekanan sing apik banget.Wis kabeh sinyal output standar 4-20mA, 0-5V, 1-5V, 0-10V, 4-20mA + HART, RS485.Pemancar tekanan iki nduweni anti-jamming sing kuat lan cocog kanggo aplikasi transmisi jarak jauh.

  • WP401C pemancar Tekanan Industri

    WP401C pemancar Tekanan Industri

    Pemancar tekanan industri WP401C nganggo komponen sensor sing diimpor majeng, sing digabungake karo teknologi terintegrasi negara padhet lan teknologi diafragma terisolasi.

    Pemancar tekanan dirancang kanggo bisa digunakake ing macem-macem kahanan.

    Resistensi kompensasi suhu digawe ing dasar keramik, yaiku teknologi pemancar tekanan sing apik banget.Wis sinyal output standar 4-20mA, 0-5V, 1-5V, 0-10V, 4-20mA + HART.Pemancar tekanan iki nduweni anti-jamming sing kuat lan cocog kanggo aplikasi transmisi jarak adoh