Wilujeng sumping di situs wéb kami!

WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter

Katerangan pondok:

Ngamangpaatkeun téknologi sensor piezoresistive, Wangyuan WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter design tiasa nawiskeun Gauge Pressure (GP) and Absolute Pressure (AP) anu dipercaya pikeun pangukuran tekanan Industri atanapi tingkat solusi.

Salaku salah sahiji varian WP3051 Series, pamancar gaduh struktur in-line anu kompak sareng indikator lokal LCD / LED.Komponén utama WP3051 nyaéta modul sénsor sareng perumahan éléktronik.Modul sensor ngandung sistem sénsor anu dieusi minyak (diafragma ngasingkeun, sistem eusian minyak, sareng sénsor) sareng sénsor éléktronik.Éléktronik sénsor dipasang dina modul sénsor sareng kalebet sénsor suhu (RTD), modul mémori, sareng kapasitansi kana konverter sinyal digital (konverter C/D).Sinyal listrik tina modul sensor dikirimkeun ka éléktronika kaluaran dina perumahan éléktronika.Perumahan éléktronika ngandung dewan éléktronik kaluaran, tombol enol sareng bentang lokal, sareng blok terminal.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter tiasa seueur dianggo pikeun solusi tekanan sareng tingkat dina:

Industri minyak bumi

Pangukuran aliran cai

pangukuran uap

Minyak & Gas produk sareng transportasi

Katerangan

Ngamangpaatkeun téknologi sensor piezoresistive, Wangyuan WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter design tiasa nawiskeun Gauge Pressure (GP) and Absolute Pressure (AP) anu dipercaya pikeun pangukuran tekanan Industri atanapi tingkat solusi.

Salaku salah sahiji varian WP3051 Series, pamancar gaduh struktur in-line anu kompak sareng indikator lokal LCD / LED.Komponén utama WP3051 nyaéta modul sénsor sareng perumahan éléktronik.Modul sensor ngandung sistem sénsor anu dieusi minyak (diafragma ngasingkeun, sistem eusian minyak, sareng sénsor) sareng sénsor éléktronik.Éléktronik sénsor dipasang dina modul sénsor sareng kalebet sénsor suhu (RTD), modul mémori, sareng kapasitansi kana konverter sinyal digital (konverter C/D).Sinyal listrik tina modul sensor dikirimkeun ka éléktronika kaluaran dina perumahan éléktronika.Perumahan éléktronika ngandung dewan éléktronik kaluaran, tombol enol sareng bentang lokal, sareng blok terminal.

Fitur

stabilitas lila jeung reliabilitas tinggi

Kalenturan ditingkatkeun

Rupa-rupa pilihan rentang tekanan

Adjustable enol jeung bentang

Calakan LCD / Indikator LED

Kaluaran ngaropéa 4-20mA / Hart / RS-485

In-line tipe gampang instalasi tur pamaliharaan

Jenis pangukuran: tekanan gauge, tekanan mutlak

Spésifikasi

Ngaran WP3051T In-line Smart Display Pressure Transmitter
Tipe WP3051TG Gauge pamancar tekananWP3051TA pamancar tekanan Absolute
Rentang ukur 0,3 nepi ka 10,000 psi (10,3 mbar nepi ka 689 bar)
Sasayogian tanaga 24V(12-36V) DC
Sedeng Cairan, Gas, Cairan
Sinyal kaluaran 4-20mA (1-5V);RS-485;HART;0-10mA (0-5V);0-20mA (0-10V)
Indikator (tampilan lokal) LCD, LED, 0-100% méter linier
Span jeung nol titik Bisa diatur
Akurasi 0,1% FS, 0,25% FS, 0,5% FS
Sambungan listrik Blok terminal 2 x M20x1,5 F, 1/2"NPT
Prosés sambungan 1/2-14NPT F, M20x1,5 M, 1/4-18NPT F
Ledakan-buktina Intrinsik aman Ex iaIICT4;Flameproof aman Ex dIICT6
Bahan diafragma stainless steel 316 / Monel / Hastelloy C / Tantalum
Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal In-line Pressure Transmitters ieu, mangga ngahubungan kami.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami