Добредојдовте на нашите веб-страници!

WP435A

  • WP435A Примена за храна Санитарен тип Предавател на притисок

    WP435A Примена за храна Санитарен тип Предавател на притисок

    Предавателите на притисок на дијафрагмата за испирање на серијата WP435A прифаќаат напредна увезена сензорска компонента со висока прецизност, висока стабилност и антикорозивни.Овој сериски предавател на притисок може да работи стабилно долго време во работна средина со висока температура.Технологијата за ласерско заварување се користи помеѓу сензорот и куќата од нерѓосувачки челик, без шуплина под притисок.Тие се погодни за мерење и контрола на притисокот во сите видови на лесни за затнување, санитарни, стерилни, лесни за чистење средина.Со карактеристика на висока работна фреквенција, тие исто така се погодни за динамичко мерење.