Добредојдовте на нашите веб-страници!

WP435E

  • WP435E Висока температура од 250℃ Предавател на притисок со дијафрагма

    WP435E Висока температура од 250℃ Предавател на притисок со дијафрагма

    WP435E Предавател на притисок со флеш дијафрагма со висока температура 250℃ усвои напредна увезена сензорска компонента со висока прецизност, висока стабилност и антикорозивна.Овој режимможе да работи стабилно долго време при високи температуриработна средина(максимум 250).Технологијата за ласерско заварување се користи помеѓу сензорот и куќата од нерѓосувачки челик, без шуплина под притисок.Погоден е за мерење и контрола на притисокот во сите видови на лесни за затнување, санитарни, стерилни, лесни за чистење средина.Со карактеристиката на висока работна фреквенција, тој е погоден и за динамично мерење.