Добредојдовте на нашите веб-страници!

WP201D

  • WP201D кинески производител Економичен мини предавател на диференцијален притисок на течности

    WP201D кинески производител Економичен мини предавател на диференцијален притисок на течности

    Трансмитер со диференцијален притисок WP201D со мини големина е исплатлив инструмент за мерење на разликата во притисокот во форма на Т.Чиповите со висока прецизност и стабилност се конфигурирани во внатрешноста на долната кутија со високи и ниски порти кои се протегаат од двете страни.Може да се користи и за мерење на манометарскиот притисок преку поврзување на една порта.Предавателот може да емитува стандардни 4~20mA DC аналогни или други сигнали.Методите за поврзување на каналот се приспособливи, вклучувајќи ги Хиршман, водоотпорен приклучок IP67 и кабел со екстензивно олово.