Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pabrikan WP201D China Ekonomis Mini Liquid Differential Pressure Transmitter

Katrangan singkat:

Pemancar tekanan diferensial WP201D nganggo chip sensor sing diimpor kanthi tliti lan stabilitas dhuwur, nggunakake teknologi isolasi stres sing unik, lan ngalami kompensasi suhu sing tepat lan proses amplifikasi stabilitas dhuwur kanggo ngowahi sinyal tekanan diferensial saka medium sing diukur dadi Sinyal standar 4-20mADC. output.Sensor kualitas dhuwur, teknologi kemasan sing canggih lan proses perakitan sing sampurna njamin kualitas lan kinerja produk sing paling apik.

WP201D bisa dilengkapi indikator terintegrasi, nilai tekanan diferensial bisa ditampilake ing situs, lan titik nol lan sawetara bisa terus diatur.Produk iki akeh digunakake ing tekanan tungku, kontrol kumelun lan bledug, penggemar, AC lan panggonan liyane kanggo deteksi tekanan lan aliran lan kontrol.Jenis pemancar iki uga bisa digunakake kanggo ngukur tekanan gauge (tekanan negatif) liwat nyambungake siji port.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Pemancar tekanan diferensial Cairan iki bisa digunakake kanggo ngukur lan ngontrol tekanan kanggo macem-macem industri, kalebu industri Petroleum lan kimia, tenaga listrik, pasokan banyu & limbah, Minyak & Gas lan industri kontrol otomatis liyane.

Katrangan

Pemancar tekanan diferensial WP201D nganggo chip sensor sing diimpor kanthi tliti lan stabilitas dhuwur, nggunakake teknologi isolasi stres sing unik, lan ngalami kompensasi suhu sing tepat lan proses amplifikasi stabilitas dhuwur kanggo ngowahi sinyal tekanan diferensial saka medium sing diukur dadi Sinyal standar 4-20mADC. output.Sensor kualitas dhuwur, teknologi kemasan sing canggih lan proses perakitan sing sampurna njamin kualitas lan kinerja produk sing paling apik.

WP201D bisa dilengkapi indikator terintegrasi, nilai tekanan diferensial bisa ditampilake ing situs, lan titik nol lan sawetara bisa terus diatur.Produk iki akeh digunakake ing tekanan tungku, kontrol kumelun lan bledug, penggemar, AC lan panggonan liyane kanggo deteksi tekanan lan aliran lan kontrol.Jenis pemancar iki uga bisa digunakake kanggo ngukur tekanan gauge (tekanan negatif) liwat nyambungake siji port.

Fitur

Desain konstruksi sing kompak lan kuwat

Komponen sensor stabilitas lan linuwih sing diimpor

Macem-macem output sinyal, protokol HART kasedhiya

Bobot entheng, gampang dipasang, bebas pangopènan

Presisi dhuwur 0,1% FS, 0,2% FS, 0,5% FS

Jinis bledosan-bukti: Ex iaIICT4, Ex dIICT6

Cocog kanggo kabeh cuaca lingkungan atos

Cocog kanggo ngukur macem-macem medium korosif

3 1/2 LCD utawa indikator digital LED bisa dikonfigurasi

Spesifikasi

jeneng Pemancar Tekanan Diferensial Cairan
Model WP201D
Rentang tekanan 0 nganti 1kPa ~ 3.5MPa
Tipe tekanan Tekanan diferensial
Maks.tekanan statis 100kPa, 2MPa, 5MPa, nganti 10MPa
Akurasi 0,1% FS;0,2% FS;0,5% FS
Sambungan proses G1/2", M20*1.5, 1/2" NPT M, 1/2" NPT F, Disesuaikan
Sambungan listrik Hirschmann/DIN, Aviation plug, Gland cable
Sinyal output 4-20mA 2 kabel;4-20mA + HART;RS485;0-5V;0-10V
sumber daya 24 V DC
Suhu kompensasi -20~70 ℃
Suhu operasi -40~85 ℃
bledosan-bukti Intrinsik aman Ex iaIICT4;Aman flameproof Ex dIICT6
Bahan Shell: SUS304
Bagian basah: SUS304/SUS316
Sedheng Gas utawa Cairan kompatibel karo 304 stainless steel
Indikator (tampilan lokal) LCD, LED
Kanggo informasi luwih lengkap babagan pemancar tekanan diferensial cair iki, hubungi kita.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita